Een jaarrekening opmaken overbodig?

Een jaarrekening is van cruciaal belang voor financieringsvraagstukken, het omzetten van een eenmanszaak, VOF naar BV of het afsluiten van een hypotheek. De gegevens uit een jaarrekening staan ook in de administratie, maar dat is minder overzichtelijk. Een jaarrekening is geen overbodige luxe.

 

De belangrijkste financiële informatie over uw onderneming
vindt u terug in uw jaarrekening.

  • Advies en begeleiding door ervaren specialisten.
  • Belangrijk praatstuk voor ondernemers.
  • Een jaarrekening is niet overbodig.

Een jaarrekening opmaken zorgt voor overzicht

U krijgt wellicht geen warm gevoel wanneer u denkt aan het opmaken van een jaarrekening. Toch is het belangrijk dat uw bedrijfsadministratie volledig aansluit op uw jaarrekening. Door een correcte jaarrekening in combinatie met een prognose krijgt u inzicht in de financiële ontwikkelingen van uw bedrijf.

Bepaal zelf hoeveel u uit handen geeft!

U maakt zelf de keuze om uw administratie volledig of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Geef gerust aan waar u op vastloopt en wij bieden u vervolgens een oplossing! Geeft u de complete administratie uit handen dan wordt het volledig geoptimaliseerd en u ontzorgt.

Waarom u voor ons kiest?

Wanneer u met ons in zee gaat, heeft u altijd persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te kennen en andersom.

  • Met dashboarding en tussentijdse cijfers blijft u gedurende het jaar op de hoogte van uw financiële positie;
  • Goede dossiervorming en vastlegging van de verrichte werkzaamheden;
  • Wij bieden een volledig geautomatiseerde administratie in een betrouwbare online omgeving. Dit bespaart u tijd en uw administratie is in veilige handen;
  • Advies en begeleiding door ervaren financiële specialisten. Wij vertellen hoe u de cijfers uit de jaarrekening moet interpreteren. Ook praten wij u bij over mogelijke vervolgstappen. Wij brengen u onderneming naar een fiscaal ander niveau, hier bespaart u!
Wilt u direct meer informatie over het opmaken van uw jaarrekening?

Geef gerust aan wat wij voor u kunnen doen en wat u liever zelf doet.

Plan een afspraak